Tervetuloa Ihmemaahani

Tervetuloa Ihmemaahani

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Korujen tekoa

 
Harmaana helmikuisena päivänä hiihtolomatunnelmasta ei ollut tietoakaan, vettä satoi kaatamalla ja lumiläntit olivat sulaneet liukkaiksi saarekkeiksi. Sää oli kerrassaan ankea. Mietin nuoren prinsessan kera hauskaa tapaa viettää päivää, kun luistelukentätkin olivat vesilammikoiden peitossa. Onneksi korumateriaalivarastoni innostivat hauskaan askarteluun, ja pienissä käsissä syntyivät mm. hienot korvikset!
 
 
Korujen tekeminen on tosi hauskaa ja terapeuttista. Erilaisilla materiaaleilla ja solmuilla leikittelemällä syntyy kaunista tekstuuria. Aiempia korupostauksia voi katsella mm. täältä ja täältä !
 
 
Varsinkin nuorempien taiteilijoiden kanssa työskenneltäessä hyvänä apuna toimivat valmiit korvisrengaspohjat, joihin erikseen kiinnitetään koukut, kuten yllä. Erilaisista siemenistä, puu-, lasi- ja kivihelmistä saa aikaiseksi hauskoja yhdistelmiä
 
 
Sormukset ovat varsin nopeatekoisia tällä tekniikalla, kannattaa vaan muistaa käyttää siimaa pujotusnauhana, jotta sormukset joustavat tarpeeksi, eivätkä ole liian suuriakaan. Värillinen siima toimii myös koristeena
 
 
Siemenet ovat tosi kiva materiaali koruissa
 
 
Juju voi olla myös värikkäissä nahkanauhoissa
 
 
Tai erilaisten materiaalien yhdistelemisessä
 

Nuoren neidon kanssa olimme yhtä mieltä siitä kuitenkin, että korujen tekeminen on kivaa! Ja että hiihtolomapäivää voi viettää riemukkaasti myös sisätiloissa, jos on näin hauskaa puuhaa!

 
 
Kuvat/Photos & Copyright: Liisa´s Wonderland. All rights reserved.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti