Tervetuloa Ihmemaahani

Tervetuloa Ihmemaahani

tiistai 21. lokakuuta 2014

Ruusukylpy

 
Minua on onnistanut lähiaikoina, sillä viisi ystävääni on yllättäin ilahduttanut minua ruusuilla! Viimeksi sain vielä oikein tuoksuvan kimpun tuliaisiksi. Kun ihanat kukat väistämättä ajan myötä alkavat olla allapäin ja nuupahtamaisillaan, ne voi toki kuivattaa, tai käyttää sellaisenaan esimerkiksi jalkakylpyyn!
 
 
Leikkasin kukat tyvestä irti varsistaan. Jos ruusuja on oikein paljon, saa niistä vaikka kokonaisen, aromaattisen ja afrodisisen kylvyn. Jo viisikin tuoksuvaa ruusua kuitenkin riittää jalkakylpyä varten!
 
 
 
RUUSUKYLPY
 
Tuoksuvia ruusun kukintoja
eteeristä appelsiiniöljyä pari-kolme tippaa
kiehuvaa vettä
viileää vettä
 
Tämä on varsin ihana kylpy, sillä tuoreista kukista leviävä tuoksu on huumaava, ja appelsiiniöljyn tuoksu puolestaan mielialaa nostattava. Ruusut myös ovat tosi kauniita kylpyvedessä
 
Kiehauta reilu tilkka vettä ja sammuta levy samantien kun vesi alkaa kiehua. Lisää ruusut veteen ja hauduta kannen alla minuutin verran. (Vettä ei tarvitse olla paljon, mutta sitä tarvitaan sen verran, että ruusut paitsi peittyvät myös uuttuvat siihen niin, että vesimäärä riittää elävöittämään koko kylvyn!) Kaada sitten vesi ruusuineen vatiin/jalkakylpyastiaan ja anna hautua n. 10 minuuttia. Huumaava ruusuntuoksu täyttää ilman. Lisää sitten viileää vettä tarvittava määrä kunnes kylpyvesi tuntuu sopivalta, lorauta pari appelsiiniöljytippaa sekaan ja nautiskele 20-30 minuuttia. Helli lopuksi jalkojasi piparminttuöljyllä!
 
Vinkki! Kannattaa myös tutustua kukkaisjalkakylvyn ohjeeseen ja syksyiseen jalkakylpyyn!
Ystäväni Liina myös kertoi, että kun hän on saanut ruusuja jotka alkavat nuupahtaa, niistä syntyy lapsille ihana kylpy ihan vain nyppimällä terälehdet kylpyveteen ruusuiseksi ihanuudeksi! Aivan ihana ja ihastuttava vinkki. Hauduttamalla kukkia ensin kuumassa vedessä niistä kuitenkin irtoaa tuoksua ja aromia ja kaikkia niitä ruusun ihania aromaterapeuttisia ominaisuuksia joita voi kotikonstein hyödyntää!
 

Kuvat/Photos & Copyright: Liisa´s Wonderland. All rights reserved.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti